maj 26, 2019 Prijava
30. VARSTVO OSEBNIH PODATKOV PO GDPR

30. VARSTVO OSEBNIH PODATKOV PO GDPR

30. srečanje, ki ga organiziramo skupaj z IIA Slovenija na temo

Varstvo osebnih podatkov po GDPR

Datum: 24. januar 2018 od 8:30 – 16:00

Kraj: City hotel

Za vas pripravljamo izjemen dogodek na aktualno temo, saj je namen približati udeležencem kako se pripraviti na 25.5.2018, ko stopi v veljavo Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR), ki bo nasledila Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).
Na zelo interaktivnem seminarju se boste seznanili:

  • novosti in spremembe in med drugim glede dolžnosti prinaša Uredba GDPR
  • kakšne so sankcije po Uredbi GDPR,
  • z osnutkom Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2)
  • s kakšnimi  izzivi se podjetja soočajo pri pripravah na Uredbo GDPR v praksi,
  • kako pri pripravah sodelujejo notranji revizorji
  • na katera tveganja morajo biti pozorni notranji revizorji
  • kašne politike mora podjetje pripraviti
  • kako zagotoviti večjo varnost podatkov in hranjenje podatkov,
  • kdo so lahko pooblaščene osebe,
  • kateri so IT izzivi pri pripravi registra zbirk.

Z nami bodo cenjeni predavatelji Mojca Prelesnik Informacijska pooblaščenka, Peter Pavlin, Ministrstvo za pravosodje, mag. Andrej Tomšič namestnik informacijske pooblaščenke, Bojana Pleterski, vodja projekta GDPR Mercator, d. d.; mag. Mojca Hiti Šketa, vodja notranje revizije, Bankart d.o.o.. Letnar Vinko, IT revizor, Zavarovalnica Triglav d. d., Romana Cvibovšek, direkorica notranje revizije Mercator d. d., Peter Grasselli, predsednik ISACA Slovenije.

POMEMBNO!

Pohitite s prijavami zaradi omejenega števila mest in si še danes priskrbite prosto mesto na dogodku.

Brezplačno se seminarja lahko udeležite le člani IIA – Slovenski inštitut-a in SI.RISK s plačano članarino in izpolnjeno pristopnico za leto 2018!

Udeležba na dogodku bo možna samo ob registraciji in z vstopnico, ki jo prejmete preko Eventbrite (klikni spodnji gumb).

Opozarjamo vas, da se morate, če boste morebiti zadržani, od seminarja odjaviti, ker vam bomo v nasprotnem primeru zaračunali udeležnino. Obvestilo o odjavi uredite preko Eventbrite.