maj 18, 2024 Prijava
Sodobna tveganja povezana s kadri in ESG

Sodobna tveganja povezana s kadri in ESG

Vabimo vas, da se udeležite našega dogodka:

SODOBNA TVEGANJA POVEZANA S KADRI IN ESG

ki bo potekal dne 11. 5. 2022 od 10:30 do 12:30 ure v Hotelu Slon, Slovenska cesta 34, Ljubljana.

Dogodek bo organiziran v obliki dveh panelov:

  • Vloga digitalizacije pri obvladovanju tveganja razpoložljivosti ustreznih kadrov, ki ga bo vodila Milena Pervanje, strokovnjakinja s kadrovskega področja. Gostje panela: Rok Leskovec (Adacta d.o.o.), Tina Kastelic (Kompetenca d.o.o.), Nenad Šutanovac (Združenje za informatiko in telekomunikacije pri GZS) in Renato Burazer (svetovalec).
  • Tveganja okolja, družbe in upravljanja kot del presoje trajnosti podjetij, ki ga bo vodila mag. Polona Pergar Guzaj strokovnjakinja za notranjo revizijo. Gostje panela: Valentina Paduano (FERMA), dr. Marta Svoljšak (Petrol d.d., Ljubljana) in Nina Kelemen (Zavarovalnica Triglav d.d.). Panel bo delno potekal v angleškem jeziku.

Udeležence vabimo, da morebitna vprašanja, ki bi jih želeli zastaviti predavateljem, pošljejo vnaprej, najkasneje pa do 5. 5. 2022 na elektronski naslov: info@sirisk.si.

KOMU JE DOGODEK NAMENJEN

Dogodek je namenjen članom Združenja SI.RISK, članom partnerskih združenj (IIA Slovenija, EISEP, ZNS, ZBS, Združenje zavarovalnih posrednikov Slovenije), študentom, predstavnikom gospodarskih družb in javnega sektorja.

UDELEŽNINA

Udeležba na dogodku je za člane Združenja SI.RISK in za študente brezplačna, za člane partnerskih združenj znaša cena 35 EUR/udeleženca, za druge udeležence pa 70 EUR/udeleženca. Prosimo, da udeležnino nakažete najkasneje do 5. 5. 2022 na TRR Združenja SI.RISK, Dunajska c. 48, 1000 Ljubljana št. SI56 0430 2000 3003 783 odprt pri NKBM. V namen plačila navedite ime, priimek in organizacijo. V polje za sklicevanje na številko vpišite 00 11052022.

PRIJAVA

Prosimo, da potrdite udeležbo izključno preko aplikacije Eventbrite najpozneje do petka, 06. 05. 2022. Povezava tukaj.

Ob morebitni zadržanosti vas prosimo, da se odjavite z dogodka v aplikaciji Eventbrite. Vsako odjavo pisno potrdimo.

DOBRO JE VEDETI

S seboj prinesite natisnjene vstopnice ali vstopnico v elektronski obliki.

Vstopnica je imenska in ni prenosljiva. Dogodek bo izveden ob upoštevanju veljavnih epidemioloških razmer in skladno z vsemi ukrepi in navodili vezanimi na epidemijo Covid-19.

Še več informacij o dogodku najdete v priloženem dokumentu.

Veselimo se srečanja z vami!

mag. Maja Šušteršič, predsednica Združenja SI.RISK