julij 17, 2024 Prijava
32. TVEGANJA ZA UGLED (Reputational Risk)

32. TVEGANJA ZA UGLED (Reputational Risk)

Datum: 18. – 19. 10. 2018
Kraj: IECD, Bled

Področje obvladovanja tveganj je tesno povezano s področjem skladnosti in etiko poslovanja. Tokrat srečanje bo zato potekalo v sodelovanju z Evropskim inštitutom za skladnost in etiko poslovanja in v okviru 4. konference o skladnosti in etiki poslovanja, katere tema je tveganja za ugled.

Z naborom letošnjih vsebin konference privabljamo odlične strokovnjake iz regije in mednarodnega okolja. Ti bodo govorili o tem kako lahko neetični vodje zatrejo celotno državo, povečajo tveganje ugleda ter kako lahko etični vodje spreminjajo svet na boljše in zmanjšajo tveganje ugleda, o tem kakšna je dodana vrednost etike za uspešno poslovanje, katere so konkurenčne prednosti dobrega korporativnega komuniciranja in kako lahko program skladnosti zmanjšuje tveganje za ugled. Pa o vplivu razvoja mednarodnih sankcij na poslovanje podjetij ter kakšni so novi standardi transparentnosti in pogoste teme reševanja nasprotij interesov javni-zasebni sektor.

Predstavljeni bosta tudi dve odlični zgodbi iz prakse in sicer Bruseljskega letališča ter hrvaške družbe Pliva, d.o.o., članice mednarodne farmacevtske skupine Teva.

Na ‘izvršni’ okrogli mizi se bomo z uglednimi gosti pogovarjali o tem zakaj je ugled premoženje podjetja in kako ga varovati.

Ne zamudite programa odlične kakovosti, priložnosti za nadgradnjo vašega znanja in povezovanje z več kot sto drugimi strokovnjaki. Bodite med njimi!

Rok za zgodnje prijave, v katerem veljajo nižje prijavnine je 31. julij.

Člani strokovne skupnosti EISEP imajo dodaten popust, kot tudi člani soorganizatorja, Združenja SI.RISK in partnerskih organizacij. Več informacij o tem in posodobitve programa spremljajte na povezavi tukaj.

Prijavite se lahko preko spletnega obrazca na povezavi tukaj.

Video posnetki s prejšnjih konferenc EISEP so dostopni preko povezave tukaj.