maj 22, 2022 Prijava
Državna tveganja v povezavi s Covid-19

Državna tveganja v povezavi s Covid-19

Center za mednarodno sodelovanje in razvoj (CMSR) v sodelovanju s Slovenskim združenjem za tveganja in zavarovanja organizira dogodek na temo državnih tveganj v povezavi s Covid-19.

Datum in ura dogodka: 28.9.2020 ob 14. uri (trajanje 1,5 ure)
Kraj dogodka: preko digitalne platforme

O DOGODKU:

  • Predstavitev CMSR-jeve metodologije ocenjevanja državnih tveganj (angl. country risk) (mag. Darja Žlogar, CMSR)
  • Ocena, trendi in omejevanje tveganja pandemij (prof. dr. Alojz Ihan,  dr. med., Univerza v Ljubljani, Fakulteta za medicino, Inštitut za mikrobiologijo in imunologijo)
  • Vpliv pandemije na gospodarstva in javnofinančno vzdržnost držav (prof. dr. Mojmir Mrak, Jean Monnet Chair, Univerza v Ljubljani, Ekonomska fakulteta)
  • Vprašanja in odgovori

Komu je namenjen?

Dogodek je namenjen članom Združenja SI.RISK, predstavnikom gospodarskih družb in javnega sektorja.

Udeležence vabimo, da morebitna vprašanja, ki bi jih želeli zastaviti predavateljem, pošljejo vnaprej in čimprej, najkasneje pa do 24. 09. 2020.
 
Več o vsebini dogodka in organizatorjih si lahko preberete tukaj.

PRIJAVA IN PLAČILO

Udeležba na dogodku je za člane Združenja SI.RISK brezplačna, za člane partnerskih združenj znaša cena 35 EUR/udeleženca, za druge udeležence pa 50 EUR/udeleženca. Prosimo, da udeležnino nakažete najkasneje do 24. 9. 2020 na TRR Združenja SI.RISK, Dunajska c. 48, 1000 Ljubljana št. SI56 0430 2000 3003 783. V namen plačila navedite ime, priimek in organizacijo. Potrditev svoje udeležbe prosimo sporočite na e-mail: info@sirisk.si, da vam lahko posredujemo informacije za udeležbo na dogodku s povezavo do digitalne platforme.

Povzetek dogodka si preberite tukaj.